A-kassan logo, vihreä

Ajankohtaista

Lue myös nämä uutiset

Tervetuloa A-kassan sivuille!

Uutiset

7.1.2022

Avoin työttömyyskassa A-kassa aloitti toimintansa 1.1.2022 ja avasimme A-kassan verkkosivut.

Jos olet ollut Teollisuuden työttömyyskassan, Rakennusalan työttömyyskassan tai Työttömyyskassa Finkan jäsen, siirryit automaattisesti A-kassan jäseneksi vuoden alusta alkaen.

A-kassan jäsenenä haluamme tarjota sinulle alan parhaat palvelut: olemme turvanasi niin työttömyyden kuin lomautustenkin aikana. Työelämän käänteissä tukenasi ovat ammattiliitot.

Tietoa päivärahasta ja sen hakemisesta

Verkkosivuiltamme löydät tärkeää tietoa ansiopäivärahan hakemisesta. Pikaohjeet tilanteeseesi sopien löydät heti etusivultamme, jos työsi päättyi, lomautuksesi alkoi tai työskentelet osa-aikaisesti.

eAsioinnissa pääset täyttämään päivärahahakemuksen ja tarvittavat liitteet, sekä voit turvallisin mielin lähettää meille viestejä suojatun yhteyden kautta.

Ajantasaisen hakemusten käsittelytilanteemme näet täältä. Pyrimme lyhentämään käsittelyaikaamme niin nopeasti kuin mahdollista  ja päivitämme tilannetta jatkuvasti.

Liity jäseneksi

Jos et vielä ole A-kassan jäsen, voit liittyä jäseneksemme työsuhteesi aikana. Jäsenenämme voit hakea meiltä ansiopäivärahaa, vuorottelukorvausta ja liikkuvuusavustusta.

Työelämään lisäturvaa saat taustaliitoiltamme:

Hyvää alkanutta vuotta kaikille jäsenillemme!