A-kassan logo, vihreä

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyö-kumppanimme

Monta työtä, monta alaa, yksi työttömyyskassa!

Taustaliitot

Avoin työttömyyskassa toimii yhteistyössä usean ammattiliiton kanssa ja suurin osa jäsenistämme kuuluu johonkin ammattiliittoon. Ammattiliitot ovat työntekijän asialla ja tuovat varmuutta työelämään.

Me työttömyyskassassa pidämme huolen siitä, että jäsentemme taloudellinen turvaverkko on kunnossa. Parhaan turvan koko työelämän ajaksi saat kuulumalla työttömyyskassan lisäksi oman alasi ammattiliittoon.

Muut yhteistyökumppanimme

Teemme yhteistyötä myös muiden työhön, työttömyyteen ja työelämään liittyvien organisaatioiden kanssa.

Teollisuusliiton alalla työskentelevät voivat liittyä Teollisuusliiton jäseniksi. Linkkejä painamalla siirryt Teollisuusliiton verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Teollisuusliiton jäsenedut

Tukea työnhakuun Duunivalmennuksessa

Rakennusliiton jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on työsuhteessa Rakennusliiton sopimusaloilla toimiviin yrityksiin. Linkkejä painamalla siirryt Rakennusliiton verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Rakennusliiton jäsenedut

Tukea työnhakuun Urapalvelusta

Journalistiliiton jäseneksi voi liittyä, jos saa suurimman osan tuloista journalistisesta työstä, media-alalta, kustannusalalta tai viestintätyöstä, on alan freelancer, joka saa suurimman osan tuloistaan journalistisesta työstä, media-alalta, kustannusalalta tai viestintätyöstä, on alan opettaja tai tutkija tai on media-alan ammattiin opiskeleva.

Linkkejä painamalla siirryt Journalistiliiton verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Journalistiliiton jäsenedut

Tietoa tarjolla olevista apurahoista

Muusikkojen liiton jäseneksi voivat liittyä muusikkojen liiton aloilla työskentelevät henkilöt, kuten orkesterimuusikot tai freelancerina musiikin eri sektoreilla toimivat. Linkkejä painamalla siirryt Muusikkojen liiton verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Muusikkojen liiton jäsenedut

Tietoa apurahoista ja koesoitoista

Näyttelijäliiton jäseneksi voivat liittyä muun muassa näyttelijänä, laulajana tai tanssijana työllistyvät tai näille aloille kouluttautuneet henkilöt. Linkkejä painamalla siirryt Näyttelijäliiton verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Näyttelijäliiton jäsenpalvelut ja -edut

Tietoa koulutuksista Ilmaisuverstaassa

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen jäseneksi voi liittyä av-alan, elokuvan, sirkuksen, tanssin ja teatterin alalla työskentelevät henkilöt. Linkkejä painamalla siirryt Temen verkkosivuille.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Temen jäsenedut

Siirry Temen Työtä kaikille -työtorille

Ay-toimihenkilöt ry hyväksyy jäsenikseen kaikki SAK:ssa sekä SAK:laisissa liitoissa ja työttömyyskassoissa työskentelevät. Jäseniksi voivat liittyä myös henkilöt, jotka työskentelevät SAK:laista ay-liikettä lähellä olevissa yhteisöissä, mikäli heihin noudatetaan pääosin Ay-toimihenkilöt ry:n solmimaa työehtosopimusta.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

Ay-toimihenkilöiden jäsenedut

Tietoa Ay-toimihenkilöiden tarjoamista koulutuksista

AKT:n jäsenet työskentelevät autoliikenne-, ahtaus-, säiliöauto- ja öljytuote-, matkailu-, huolinta- ja liikenneopetusaloilla sekä huoltokorjaamoissa, terminaaleissa ja lentokoneiden matkustamoissa.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

AKT:n jäsenedut

Voit liittyä Posti-ja logistiikka-alan unionin jäseneksi, mikäli työskentelet PAUn sopimusaloilla.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

PAU:n jäsenedut

Merimies-Unioniin jäseneksi voivat liittyä kauppalaivastossa, rannikko- tai sisävesiliikenteessä tai hinaajassa taikka muussa merenkulkuun liittyvässä tehtävässä toimivat.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

SMU:n jäsenedut

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL on elintarvikealan työntekijöiden oma ammattiliitto, joka huolehtii jäsentensä palkka- ja muista työehdoista.

Tietoa jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä

SEL:n jäsenedut

TE-palvelut tarjoavat tukea työnhakuun sekä ohjaavat muun muassa työllistymistä edistäviin palveluihin. TE-palveluiden verkkosivut ovat uudistuneet ja löytyvät nykyisin osoitteesta www.tyomarkkinatori.fi.

Siirry Työmarkkinatorille

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys ry (Tatsi) on työttömien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Tatsi järjestää tukitoimintaa ja koulutusta työttömille, tuottaa tietoa ja rakentaa uusia toimintamalleja hankkeiden kautta.

Siirry Tatsin verkkosivuille

Apua työnhakuun (Tatsin verkkosivuilla)

Työväen Sivistysliitto TSL on työväenliikkeen arvopohjaan sitoutunut järjestöjen oppilaitos, joka rohkaisee ihmisiä vaikuttamiseen yhteiskunnassa.

Siirry TSL:n verkkosivuille

Siirry TSL:n koulutusosioon (mm. kurssikalenteri ja koulutuksia työttömille)

TYJ kehittää työttömyysturvaa ja tuottaa kassoille palveluja. Suomessa on 21 työttömyyskassaa, jotka maksavat jäsenilleen ansiosidonnaisen työttömyysturvan työttömyyden aikana. TYJ on työttömyyskassojen edunvalvonta- ja koulutusjärjestö sekä yhteistoimintaelin.

Siirry TYJ:n verkkosivuille

Seuraa meitä somessa