A-kassan logo, vihreä

Avoimet työpaikat A-kassassa

Avoimet työpaikat A-kassassa

Työttömyyskassa maksaa jäsenilleen ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa, vuorottelukorvausta, liikkuvuusavustusta ja muutosturvarahaa.

Kiinnostaako sinua työskentely A-kassassa?

A-kassa on yksi suurimmista työttömyyskassoista Suomessa. Meitä A-kassalaisia on noin 160 ja palvelemme ammattitaidolla ja sydämellä jäseniämme valtakunnallisesti. Huolehdimme jäsentemme työttömyysturvasta työelämän muutoksissa.

Olemme monialainen työttömyysturvan asiantuntija.

Arvot ohjaavat toimintaamme

Jäsenlähtöinen, palveleva, uudistuva, oikeudenmukainen ja asiantunteva ovat arvomme, jotka ohjaavat toimintaamme työarjessa. Haluamme sekä jäsenillemme että työkavereillemme hyvää ja teemme työtämme suurella sydämellä sinnikkäästi ja periksi antamattomasti. Yhdessä pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, entistä parempia toimintatapoja ja käytäntöjä.

Mitä tarjoamme

Keskisuurena organisaationa tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille ja osaajille. Meillä saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja osallistua myös organisaatiomme toiminnan kehittämiseen. Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin suuren, kasvavan työttömyyskassan palveluksessa. Työskentely meillä antaa sinulle laaja-alaisen käsityksen työttömyysturvasta ja sen vaikutuksista jäseniimme.

Työskentelemme joustavasti hybridimallilla eli teemme sekä lähi- että etätöitä. Tarjoamme hyvien työkavereiden lisäksi kattavat ja laadukkaat työsuhde-edut.

Maailman mullistukset, niin isot kuin pienemmätkin, heijastuvat työelämään tavoilla, joita on vaikea ennustaa. Siksi meitä A-kassalaisia tarvitaan! Lähde mukaan – meillä töissä olevat viihtyvät meillä ja teemme parhaamme, että sinäkin viihdyt!

 

Seuraa meitä somessa

Täältä sivulta löydät  A-kassan avoimet työpaikat