eAsioinnissa on huoltokatko ma 17.6.2024 klo 21.00 - 21.30. eAsiointia ei voi käyttää katkon aikana. Pahoittelemme katkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa!

A-kassan logo, vihreä

Ajankohtaista

Lue myös nämä uutiset

Muutosverokorttien toimituksessa viivettä

Uutiset

7.1.2022

A-kassaan toimitetuissa muutosverokorteissa on ollut viivettä, jonka vuoksi uuden verokortin maanantaina 3.1. Verohallinnon OmaVero -palvelun kautta toimittaneille on saatettu maksaa etuutta vanhoilla verotiedoilla.

Tiistaina 4.1. tai sen jälkeen lähetetyt muutosverokortit ovat saapuneet meille normaalisti.

Jos olet lähettänyt verokortin meille maanantaina 3.1. ja huomaat, että verotietosi eivät ole ajan tasalla eAsioinnissa tai etuutta on maksettu vanhoilla verotiedoilla, toimita meille uusi muutosverokortti tai lähetä aiemmin tekemäsi muutosverokorttisi uudelleen eAsiointiimme.

Uuden muutosverokortin voit tilata Verohallinnon OmaVero -palvelusta ja toimittaa palvelun kautta suoraan meille valitsemalla etuuden maksajaksi Avoimen työttömyyskassan.

Jos haluat lähettää aiemmin tekemäsi muutosverokortin meille, kirjaudu ensin OmaVero -palveluun ja lataa se tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Voit lähettää tallennetun muutosverokortin meille eAsiointimme kautta liitteenä.

Muutosverokortilla etuutta varten voi muuttaa etuuden yhteydessä käytettävää veroprosenttia.