Tietoa A-kassasta

Avoin työttömyyskassa A-kassa aloitti toimintansa 1.1.2022, kun Teollisuuden työttömyyskassa, Rakennusalan työttömyyskassa ja Työttömyyskassa Finka yhdistyivät.

A-kassa on noin 190 000 jäsenellään Suomen suurimpia työttömyyskassoja. Uudet, suuremmat resurssit mahdollistavat jäsenten entistä paremman palvelun.

Juuremme ovat suomalaisessa ammattiyhdistysliikkeessä. Olemme uusi mutta silti kokenut työttömyyskassa – ja edelleen avoimesti kaikkien työntekijöiden asialla. A-kassaan voi liittyä kuka tahansa työssäkäyvä palkansaaja.

Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Kassan hallinto

Hallinto-organisaatiossamme ylintä päätäntävaltaa käyttää kassan kokous. Kutsumme kaikille jäsenille avoimen kokouksen koolle vuosittain. Kassan hallitukseen kuuluu kahdeksan jäsentä ja kahdeksan varajäsentä. Hallitus kokoontuu noin kuusi...

Tilastoja

Maksamme jäsenillemme ansiopäivärahaa, vuorottelukorvausta ja liikkuvuusavustusta. Täältä löydät tietoja maksetuista etuuksista ja saapuneista hakemuksista. Tilastokoosteeseen kokoamme tärkeimpiä lukuja edellisen kuukauden ajalta. Kuukausitilastosta puolestaan löydät kattavammat...