Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Avoimen työttömyyskassan verkkosivua www.a-kassa.fi. Se on päivitetty 4.8.2022.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio tammikuussa 2022 ja sen pohjalta palveluun on tehty korjauksia.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista. Laissa säädetyt vaatimukset täyttyvät suurelta osin eikä saavutettavuudessa ole kriittisiä puutteita.

Merkittävimmät WCAG 2.1 standardin mukaiset korjaustoimenpiteet on tehty saavutettavuusanalyysin perusteella helmikuussa 2022. Sivustolla voi olla kuvia, joista puuttuvat esimerkiksi alt-tekstit, sekä linkkejä, PDF- ja muita tiedostoja, jotka eivät täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia. Nämä muutetaan saavutettaviksi sivuston päivitystyön yhteydessä. Palvelussa julkaistava sisältö pyritään julkaisemaan saavutettavana jatkossa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä tieto puutteesta Ota yhteyttä -lomakkeemme kautta täältä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000