A-kassan logo, vihreä

Öppna jobb i A-kassan

A-kassan betalar inkomstrelaterad dagpenning, alterneringsersättning, rörlighetsunderstöd och omställningspenning till sina medlemmar.

Är du intresserad av att arbeta i A-kassan?

A-kassan är en av de största arbetslöshetskassorna i Finland. Vi är cirka 160 anställda hos A-kassan och vi betjänar våra medlemmar i hela landet med yrkesskicklighet och ett stort hjärta. Vi tar hand om arbetslöshetsskyddet för våra medlemmar i ett arbetsliv som förändras.

Vi är en branschöverskridande expert på utkomstskyddet för arbetslösa.

Våra värderingar styr vår verksamhet

Medlemsorienterad, serviceinriktad, förnyar sig ständigt, rättvis och sakkunnig är våra värderingar som styr vår verksamhet i vardagen. Vi vill både våra medlemmar och kollegor väl och utför vårt arbete med ihärdighet, uthållighet och ett stort hjärta. Tillsammans strävar vi ständigt efter att hitta nya, bättre verksamhetssätt och praxis.

 

Vad vi erbjuder

Som en medelstor organisation erbjuder vi olika möjligheter för yrkeskunniga och experter inom olika branscher. Hos oss får du möjlighet att utveckla din egen kompetens och även delta i utvecklingen av vår organisations verksamhet. Du får delta i mångsidiga och intressanta arbetsuppgifter i en stor, växande arbetslöshetskassas tjänst. Att arbeta hos oss ger dig en vid uppfattning av utkomstskyddet för arbetslösa och dess påverkan på våra medlemmar.


Vi arbetar flexibelt enligt hybridmodellen, med andra ord utför vi både när- och distansarbete. Förutom goda arbetskamrater erbjuder vi omfattande och högklassiga personalförmåner.

 

Både stora och små omvälvningar i världen återspeglar sig i arbetslivet på sätt som är svåra att förutsäga. Därför behövs vi anställda hos A-kassan! Jobba hos oss – våra medarbetare trivs och vi kommer att göra vårt bästa för att du också ska trivas!

Följ oss på some