Via E-tjänsten kan du enkelt ansöka om dagpenning

E-tjänsten är Industrins arbetslöshetskassas elektroniska tjänst, genom vilken du kan skicka ansökningar och bilagor för inkomstrelaterad dagpenning, skicka meddelanden till kassan och granska dina egna uppgifter om dagpenning.

Du kan skicka en elektronisk ansökan om inkomstrelaterad dagpenning till kassan aningen på din dator eller till exempel på din smartmobil.

Ansökan är snabb i kassan

När du skickar ansökan om inkomstrelaterad dagpenning via E-tjänsten är den omedelbart tillgänglig i kassan. Detta skyndar på behandlingen av din inkomstrelaterad dagpenning. Bilagor kan också enkelt och snabbt skickas till kassan via E-tjänsten.

Du kan göra en snabbansökan med några knapptryckningar

Om dina uppgifter inte har ändrats sedan föregående ansökan kan du göra en snabbansökan i E-tjänsten. Då behöver du inte fylla i ansökan helt igen men du kan däremot fylla i snabbansökan med några knapptryckningar och skicka den till kassan.

Skicka meddelanden till kassan säkert

Via E-tjänsten kan du också skicka meddelanden till kassa via en säker anslutning. Din inloggning på E-tjänsten garanterar att dina meddelanden kommer bara till Industrins arbetslöshetskassa.

Följ på situation för din dagpenning

Dessutom kan du via E-tjänsten följa på hur många dagar du har fått inkomstrelaterad dagpenning, granska din skatteprocent för dagpenningen. Där ser du beslut och betalningsanmälningar som du har fått och ansökningar som du tidigare har skickat.

Läs mer här

Gå till E-tjänsten

Snabbinstruktion för E-tjänsten i pdf -format