Kuvassa keskellä tietokone josta lähtee viivat kokousedustajia kuvaaviin henkilösymboleihin.

Kassas ordinarie representantskapsmöte hålls i juni

Industrins arbetslöshetskassas ordinarie representantskapsmöte

hålls 15 juni 2021 från kl. 10.00. På grund av coronavirusläget förbereder arbetslöshetskassan sig för att hålla mötet på distans. Inbjudningar till kassas ordinarie representantskapsmöte kommer att skickas under den här veckan.

Enligt de giltiga stadgarna, möte representanter är de representanter som utsetts i år 2016 vid Metallarbetarnas Arbetslöshetskassas val för ordinarie representantskapsmöte.

Ordinarie representantskapsmöte hålls vart femte år och det använder högsta beslutsfattanderätt i arbetslöshetskassan. Till ordinarie representantskapsmöte väljs genom proportionella val en representant per påbörjat tusental medlemmar.