A-kassan logo, vihreä

Ajankohtaista

Lue myös nämä uutiset

A-kassa Avoin työttömyyskassa, eViestit
eAsioinnissa voi jatkossa täydentää työsuhde- ja tulotietoja

Uutiset

17.5.2022

Avoimen työttömyyskassan eAsiointiin tulee päivärahahakemuksen tulo- ja työsuhdetietojen täydentämistä helpottavia muutoksia.

Hyödynnämme A-kassassa sähköisen tulorekisterin tietoja, kun käsittelemme jäsentemme etuushakemuksia. Muun muassa työnantajat ilmoittavat palkansaajien tulotietoja kansalliseen tulorekisteriin. A-kassa käyttää tulotietoja ansiopäivärahan määrän laskemista varten.

Tarkastele tulo- ja työsuhdetietojasi eAsioinnissa

A-kassan jäsenenä voit jatkossa nähdä eAsioinnissa omia tuloja koskevat tietosi. eAsioinnissa voit tarkastella myös laajemmin työsuhdettasi koskevia tietoja. Tietojen tarkastamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus täydentää tulo- ja työsuhdetietojasi tietyiltä osin.

Lisäksi sähköisen hakemuksen voit nyt tallentaa myös keskeneräisenä ja jatkaa hakemuksen täyttämistä myöhemmin. Jos sinut on kirjattu ulos eAsioinnista, koska et ole käyttänyt sitä hetkeen, hakemus tallentuu automaattisesti. Voit jatkaa keskeneräisen hakemuksen täyttämistä, kun kirjaudut takaisin sisään palveluun. Jos et ole täyttänyt hakemusta loppuun tai perunut sitä 30 päivän kuluessa, lähetämme sinulle asiasta muistutuksen lisäselvityspyyntönä.

eAsiointia käyttäessäsi löydät käytännöllisiä ohjeita infopainikkeiden takaa, jotka ovat merkittyinä ympyröidyillä i-kirjaimilla. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.