Hakemusten käsittely ja asiakaspalvelu ruuhkautunut

A-kassaan saapuneiden hakemusten käsittely ja asiakaspalvelumme ovat tilapäisesti ruuhkautuneet.

Teemme nyt kovasti töitä, jotta voisimme käsitellä etuushakemukset mahdollisimman tehokkaasti ja asiantuntevasti. Uuden kassan järjestäytyminen vie aina aikaa.

Päämäärämme on, että saamme kurottua käsittelyajan kiinni mahdollisimman pian ja että samalla pystymme myös palvelemaan jäseniämme parhaamme mukaan. Tällä hetkellä saat meihin parhaiten yhteyden lähettämällä eViestin eAsioinnissa.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa!

Lue myös nämä

eAsioinnin häiriö korjattu

eAsioinnin käytössä oli keskiviikkona päivällä ongelma, minkä vuoksi eAsiointi ei avautunut kaikille käyttäjille oikein.  Häiriötilanne on nyt korjattu ja eAsiointi toimii jälleen normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä...