TYJ: Työttömyyskassoja on ensi vuonna 18

Vuoden 2022 alussa tulee voimaan kolme kassafuusiota, minkä johdosta työttömyyskassojen määrä laskee 21 kassasta 18 kassaan.

Rakennusalan työttömyyskassa ja Työttömyyskassa Finka fuusioituvat vuodenvaihteessa Teollisuuden työttömyyskassaan. Uuden kassan nimeksi tulee Avoin työttömyyskassa. Myös Lakimiesten työttömyyskassa fuusioituu Lääkäreiden työttömyyskassaan muodostaen Lakimiesten ja lääkärien työttömyyskassan.

Lue Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ:n tiedote kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös nämä

eAsioinnin häiriö korjattu

eAsioinnin käytössä oli keskiviikkona päivällä ongelma, minkä vuoksi eAsiointi ei avautunut kaikille käyttäjille oikein.  Häiriötilanne on nyt korjattu ja eAsiointi toimii jälleen normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä...