TYJ: Puolet työttömyyskassoista laskee jäsenmaksuaan

Suomessa on ensi vuonna 18 työttömyyskassaa. Jäsenmaksu laskee näistä yhdeksässä. 3000 euroa kuukaudessa ansaitsevan palkansaajan työttömyyskassan jäsenmaksu laskee keskimäärin 13 %.

3000 euroa ansaitsevan palkansaajan kohdalla suurimman jäsenmaksualennuksen saavat Työttömyyskassa Finkan jäsenet. Työttömyyskassa Finka muodostaa vuoden alussa Teollisuuden työttömyyskassan ja Rakennusalan työttömyyskassan kanssa Avoimen työttömyyskassan. 3000 euroa ansaitseva Työttömyyskassa Finkan jäsen maksoi tänä vuonna jäsenmaksua 198 euroa. Ensi vuonna maksun suuruus uudessa kassassa on yli puolta pienempi, 96 euroa.

Lue Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö TYJ:n tiedote kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös nämä

eAsioinnin häiriö korjattu

eAsioinnin käytössä oli keskiviikkona päivällä ongelma, minkä vuoksi eAsiointi ei avautunut kaikille käyttäjille oikein.  Häiriötilanne on nyt korjattu ja eAsiointi toimii jälleen normaalisti. Pahoittelemme häiriöstä...