Kuvituskuva. Kuvassa ympyrän kehällä kolme henkilösymbolia ja keskellä kirjain i.

Luottamushenkilö: tervetuloa kassan infotilaisuuteen keskiviikkona!

Teollisuuskassan infotilaisuudet luottamushenkilöille pyörivät taas viikoittain. Jos olet työpaikkasi luottamushenkilö, tervetuloa mukaan!

Seuraava luottamushenkilöiden info järjestetään keskiviikkona 6.10. klo 13-14 aiempaan tapaan etänä Teamsin kautta. Tilaisuudessa käydään läpi ansiopäivärahan verotusta ja muutosverokortin tilaamiseen liittyviä vinkkejä.

Lisäksi käymme vapaamuotoisesti läpi esille tulevia aiheita, jotka voivat liittyä yleisesti työttömyysturvaan tai esimerkiksi kassan palveluihin ja käsittelytilanteeseen. Voit tietysti tulla mukaan myös vain kuuntelemaan esitystä.

Kysymyksiä voit lähettää myös etukäteen luottamushenkilöiden omalta sivulta, josta löydät lisäksi Teams-linkin tilaisuuteen. Olethan huomannut, että voit liittyä infotilaisuuteen myös älypuhelimella – lataa tällöin vain Teams-sovellus kännykkääsi.