eAsiointi on helpoin tapa hakea päivärahaa

eAsiointi on Teollisuuskassan sähköinen asiointipalvelu, jonka kautta voit toimittaa hakemukset ja liitteet ansiopäivärahaa varten, lähettää viestejä kassaan sekä tarkistaa omia päivärahaan liittyviä tietojasi.

Voit lähettää sähköisen ansiopäivärahahakemuksen kassaan joko tietokoneellasi tai vaikkapa älypuhelimella. eAsiointiin voit kirjautua verkkopankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Hakemus on nopeasti kassassa

Kun lähetät ansiopäivärahahakemuksen eAsioinnissa, se on välittömästi kassan käytettävissä. Tämä nopeuttaa ansiopäivärahasi käsittelyä. Myös liitteet voi lähettää helposti ja nopeasti kassaan eAsioinnissa.

Pikahakemus muutamalla napinpainalluksella

Jos tietosi eivät ole muuttuneet edellisen hakemuksen jälkeen, voit tehdä pikahakemuksen eAsioinnissa. Tällöin sinun ei tarvitse täyttää hakemusta kokonaan uudelleen, vaan voit täyttää pikahakemuksen muutamalla napinpainalluksella ja lähettää sen kassaan.

Lähetä viestit kassaan turvallisesti

eAsioinnissa voit lähettää myös viestejä kassaan turvallisen yhteyden kautta. Kirjautumisesi eAsiointiin takaa sen, että viestisi saapuvat vain Teollisuuskassalle.

Seuraa päivärahasi tilannetietoja

Voit lisäksi seurata eAsioinnista, kuinka monta päivää sinulle on maksettu ansiopäivärahaa, tarkistaa veroprosenttisi päivärahaa varten, saamasi päätökset ja maksuilmoitukset sekä aiemmin lähettämäsi hakemukset.

Lue lisää täältä

Siirry eAsiointiin

eAsioinnin PDF-pikaohje