Kuvituskuva. Taustalla tietokonesymboli, jossa lukee eAsiointi. Edessä ChatBot-ikoni ja chattiruudun yläreunan kuva.

eAsioinnissa nyt käytössä chatbot

Teollisuuskassan eAsioinnissa voi nyt hyödyntää myös kassan kotisivuilta tuttua chatbotia. Kassan chatbot on tietokonepohjainen ohjelma, jonka avulla löydät vastauksia keskeisiin työttömyysturvaa koskeviin kysymyksiin.

Chatbotin avulla voit etsiä vastauksia työttömyysturvaa koskeviin yleisimpiin kysymyksiin myös ollessasi kirjautuneena eAsiointiin. Lisäksi voit hyödyntää infopainikkeita, joiden takaa löydät käytännönläheisiä vinkkejä eAsioinnin käytössä.

Chatbotissa on myös hyödyllisiä linkkejä, joita klikkaamalla löydät enemmän tietoa aiheeseen liittyen tai voit siirtyä ilmoittautumaan työttömäksi työnhakijaksi TE-toimiston sähköisessä palvelussa tai tilaamaan muutosverokortin Verohallinnon OmaVero -palvelusta.

Chatbot on tällä hetkellä käytettävissä vain suomeksi.