Kuvituskuva. Kuvassa tietokoneen ja kännykän symbolit, joissa sisällä Teams-kuvake. Näihin on yhdistynyt viivoilla henkilösymboleita. Kuvan edellä on ympyrä, jonka sisällä on i-kirjain sekä tietoturvasymboli.

Tietosuojakoulutus kassan asiamiehille katsottavissa jälkikäteen

Teollisuuden työttömyyskassa järjesti kassan asiamiehille tietosuojakoulutuksen keskiviikkona 26.5.2021. Koulutuksen voi nyt katsoa jälkikäteen videotallenteena. 

Koulutuksessa käsitellään arkaluontoisten henkilötietojen, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- ja sairaustietoja, käyttöä toimiessasi kassan asiamiehenä.

Tietosuoja-asioihin keskittyvän etäkoulutuksen videotallenteen löydät luottamushenkilöiden omalta sivulta. Sivuille kirjautuminen vaatii salasanan, joka on lähetetty sähköpostitse kevään aikana kassan asiamiehille. Jos et ole saanut salasanaa, ota yhteyttä kassan asiakaspalveluun, puh. 020 690 455. 

Kassa järjestää luottamushenkilöille ja muille kassan asiamiehille korona-aikana infotilaisuuksia Teams-ohjelman välityksellä joka viikko. Infotilaisuuksiin pääset osallistumaan luottamushenkilöiden omalta sivulta.