Ansiopäivärahan maksatus nopeutuu

Teollisuuden työttömyyskassa nopeuttaa ansiopäivärahan maksamista. Jatkossa päiväraha voidaan maksaa jo seuraavana arkipäivänä, kun hakemus on käsitelty.

Kassan maksamien ansiopäivärahojen maksu tileille käsittelyn jälkeen nopeutuu. Jatkossa päivärahat voivat tulla maksuun jo käsittelyä seuraavana arkipäivänä. Muutos koskee sekä ansiopäivärahan ensi- että jatkohakemuksia.

Aiemmin päivärahan maksussa on kestänyt 2-3 arkipäivää, kun hakemus on käsitelty. Nyt se voidaan maksaa entistä nopeammin 1-2 arkipäivässä.

Päivärahaa ei voida kuitenkaan maksaa esimerkiksi viikonlopun tai arkipyhien aikana, joten esimerkiksi perjantaina käsitellyn hakemuksen perusteella maksettu päiväraha on tilillä aikaisintaan maanantaina.

Vuorottelukorvaus ja liikkuvuusavustus maksetaan kerran viikossa keskiviikkoisin kuten tähänkin asti.

eAsioinnin asetuksissa voit tilata tekstiviesti-ilmoituksen maksuun tulevasta etuudesta. Saat puhelimeesi tiedon maksupäivästä ja tilillesi maksettavasta summasta sen jälkeen, kun hakemuksesi on käsitelty.