Hakemusten käsittelyssä ja viesteihin vastaamisessa viivettä

Hakemusten käsittelyaika on vuodenvaihteessa saapuneen poikkeuksellisen suuren hakemusmäärän jälkeen tällä hetkellä noin kaksi viikkoa. Käsittelemme 17.1. saapuneita ensihakemuksia ja 17.1. saapuneita hakemuksia, joissa on merkittynä työpäiviä.

Työttömyyskassan tavoitteena on pitää käsittelyaika alle kahdessa viikossa. Pyrimme nopeuttamaan hakemusten käsittelyä mm. supistamalla puhelinpalvelun aukioloa tammikuussa.

Tällä hetkellä myös eAsioinnista lähetettyihin viesteihin ja sähköposteihin vastaaminen on ruuhkautunut, ja vastaamme nyt 23.1. saapuneisiin viesteihin. Käsittelyaikaa koskeviin kyselyihin vastaamisen sijaan tiedotamme ajankohtaisesta käsittelytilanteesta kotisivuillamme.

Pahoittelemme viivettä viesteihin vastaamisessa ja käsittelyajassa.

Päivitetty tiedotetta käsittelytilanteen osalta 28.1.