Kassan puhelinpalvelua uudistetaan

Teollisuuden työttömyyskassan puhelinpalvelujärjestelmä uudistuu mutta palvelunumero ja aukioloajat säilyvät samana. Viranomaisille tulee käyttöön oma viranomaislinja. 

Työttömyyskassa vaihtaa puhelinpalvelujärjestelmänsä ja joitakin palvelun ominaisuuksia uudistetaan.

Kassan palvelunumero pysyy samana, puh. 020 690 455. Puhelinpalvelu on auki maanantaista keskiviikkoon ja perjantaisin klo 8.30 – 15. Muina aikoina voit myös lähettää viestejä kassaan eAsioinnin kautta. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytettävissäsi tai et ole työttömyyskassan jäsen, voit käyttää Ota yhteyttä –lomaketta.

Soittaessasi kassaan valitset ensin asiointikielesi. Palvelemme sinua joko suomen, ruotsin tai englannin kielellä. Seuraavaksi voit valita, koskeeko asiasi esimerkiksi ansiopäivärahaa, takaisinperintää vai vuorottelukorvausta.

Jos palvelussa on ruuhkaa emmekä voi vastata puheluusi jonotusajan kuluessa, voit jättää takaisinsoittopyynnön. Automaattinen palvelu ohjaa sinua takaisinsoittopyynnön jättämisessä.

Viranomaisille ja yhteistyökumppaneille on käytössä oma viranomaislinja, puh. 029 309 2427. Viranomaislinja on auki arkipäivisin klo 9 – 15. Tähän numeroon voivat ottaa yhteyttä vain viranomaiset ja yhteistyökumppanit.