Työttömyyskassan valtuusto kokoontui

Työttömyyskassan valtuusto kokoontui keskiviikkona 23.5.2018 Helsingissä.

Valtuusto vahvisti kolmen vuoden alussa fuusioituneen kassan, Puu- ja erityisalojen työttömyyskassan, Teollisuusalojen työttömyyskassan ja Metallityöväen työttömyyskassan viimeisen toimintavuoden 2017 toimintakertomukset ja tilinpäätökset.

Tulevaisuuteen puolestaan katsottiin, kun valtuusto kuuli esityksen hallituksen laatimasta Teollisuuden työttömyyskassan strategiasta, jonka perusteella uuden kassan toimintaa ja palveluita suunnitellaan.

Ajankohtaisessa tilannekatsauksessa kassan johtaja Irene Niskanen ja asiakkuuspäällikkö Juha Vierimaa esittelivät kassan tämänhetkistä tilannetta. Kassafuusio on sujunut alkuvuoden aikana hyvin, ja jäsenten palvelut ovat toimineet sujuvasti myös kassojen yhdistymisprosessin aikana. Etuuksien saajamääriä ja muita kassan tilastoja kevään ajalta käytiin läpi. Kassan johtaja Irene Niskanen tarkasteli omassa puheenvuorossaan myös kassan toimintaympäristöön lähivuosien aikana tulossa olevia muutoksia, samoin kuin vuoden alussa käyttöön otetun aktiivimallin vaikutuksia jäsenistöön. Lue juttu katsauksesta liiton kotisivuilta.

Samaan aikaan oli koolla Teollisuusliiton valtuusto. Valtuustossa otettiin kantaa hallituksen esityksiin, joilla on vaikutuksia työntekijöiden ja työttömien jäsenten asemaan. Lue juttu tästä.