Teollisuusliitto osallistuu poliittiseen mielenilmaukseen

Teollisuusliitto osallistuu poliittiseen mielenilmaukseen aktiivimallia vastaan perjantaina 2.2. Lisäksi liitto järjestää poliittisen lakon, joka alkaa 2.2 kello 6 ja päättyy samaan aikaan seuraavana aamuna.

Lakolla ja mielenilmauksella liitto haluaa ilmaista näkemyksensä aktiivimallista ja hallituksen toimista.

Lue lisää Teollisuusliiton kotisivuilta.

Jos olet työttömänä, ja osallistut mielenilmaukseen, päivärahahakemuksessa ei tarvitse ilmoittaa asiasta. Jos osallistut työllistymistä edistävään palveluun, palvelusta poissaoloista on ilmoitettava hakemuksella. Jos osallistut työnhakuvalmennukseen, kokeiluun, kuntouttavaan työtoimintaan tai uravalmennukseen, palvelusta poissaolon ajalta ei makseta päivärahaa, ellei kyseessä ole oma tai lapsen sairaus tai työhaastattelu.